"Het is mooi om vandaag veel nieuwe gezichten te zien." Aan het woord was Reinier Gieteling, voorzitter van Industriekring Eekterveld Vaassen (IEV). Tijdens de druk bezochte Algemene Ledenvergadering (ALV) stond hij nadrukkelijk stil bij het feit dat er weer een aantal nieuwe leden is bijgekomen bij IEV. "Dat is een prachtige ontwikkeling. Voor het Eekterveld, maar ook voor ons als IEV."

Het gevoel zal menigeen bekend voorkomen. Je rijdt over industrieterrein Eekterveld en ziet aan weerszijden van de weg allerlei panden. Maar wanneer je onverhoopt eens achter die deuren terechtkomt, dan blijkt pas écht met welke innovatieve bedrijven je van doen hebt. Progress Europe is zo’n bedrijf. Afgelopen donderdagmiddag was een hele delegatie van de Industriekring Eekterveld Vaassen (IEV) daar op bezoek om eens een kijkje in de keuken te komen nemen.

 

Wethouder Erik Visser was van de partij. Van de diverse ondernemersverenigingen uit de gemeente Epe waren afgevaardigden. En ook de leden van de bedrijvenkringen zoals onze eigen Industriekring Eekterveld Vaassen (IEV) waren aanwezig. Het eerste Ondernemersevent in de Grote Kerk van Epe bleek kortom een heel groot succes. Ook ter plaatse? Ruim honderd Eper ondernemers en diverse interessante sprekers waaronder de filosoof/cabaretier Paul Smit.

De leden van de Industriekring Eekterveld Vaassen (IEV) gaan zo’n twee maal per jaar bij elkaar op bezoek. Dit keer was bedrijfswagen- en industriespuiterij B. de Wilde aan de beurt. Het bleek een prachtige middag te worden waarbij diverse medewerkers van het bedrijf alle onderdelen en bedrijfshallen van De Wilde lieten zien. De kernwoorden die tijdens de rondleiding steeds terugkwamen? Verfraaien en kwaliteit leveren.

Cybercrime, ook wel computercriminaliteit genoemd: zou de gemiddelde ondernemer op het Vaassense industrieterrein Eekterveld zich daar nu wel zo druk over moeten maken? Tijdens onze algemene ledenvergadering bleek daar weldegelijk reden toe.

De nieuwjaarsreceptie van Industriekring Eekterveld Vaassen (IEV) is ook dit jaar weer druk bezocht. Een hapje eten, een drankje drinken, een beetje netwerken of juist lekker ongedwongen kletsen, het kon allemaal in het prachtige restaurant Cornelis te Epe.

ook Ondernemen op
het eekterveld?