Afgelopen donderdagavond 16 januari 2014 was het alweer zo ver. Een nieuw jaar, een frisse start met bestaande en nieuwe leden voor de Industriekring Eekterveld Vaassen.Vanaf 17.00 uur kwamen de eerste gasten Kasteel de Cannenburgh te Vaassen binnen, om te starten met een welkomstdrankje en zijn of haar plaats te nemen, waarna de voorzitter Reinier Gieteling zijn nieuwjaar speech begon.

 

Ook dit jaar gaf de voorzitter de nieuwe leden de mogelijkheid zich voor te stellen en kenbaar te maken waar het bedrijf gevestigd is en wat de “dagelijkse” werkzaamheden zijn. In deze speech is naast de ontwikkelingen op het Eekterveld, verder ook de samenwerking met de Gemeente Epe aan de orde gekomen. Hendrik Kwakkel heeft in aanvulling op Reinier hier nog het een en ander overgemeld en wordt de samenwerking met de gemeente Epe positief tegemoet gezien.

Na de belangrijke meededelingen van de voorzitter en overige bestuursleden was het tijd om te genieten van de Oudhollandse gerechten. Diverse soepen en stamppotten zorgen voor een ronde buik, waarna de leden in een ontspannen sfeer lekker konden borrelen of van een heerlijk kopje koffie konden nagenieten.
Rond 20.30 uur was de afsluiting en kan er met trotst teruggekeken worden op een mooie nieuwjaarsbijeenkomst van de IEV en kijken wij uit naar een onderlinge nauwe samenwerking.

Met dank aan Annemiek Tiemessen en Mehmet Ayhan voor de prachtige foto’s.

Het bestuur dankt u allen voor de aanwezigheid.

 

industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 1 industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 4

 

industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 5 industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 8

 

industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 9 industriekring eekterveld nieuwjaarsreceptie 2014 43

ook Ondernemen op
het eekterveld?