Op donderdag 13 Juni 2013 hebben leden van het IEV een bezoek gebracht aan Vaassen Flexibel Packaging (VFP). VFP is ’s werelds toonaangevend leverancier van oa flexibele verpakkingsmaterialen voor de voedingsmiddelen-, zuivel- en tabaksindustrie. Nadat een ieder volgens de incheck procedure was ingeschreven werden wij verzocht om een “haarnetje”alsmede om een tijdelijke “overal”aan te trekken.

De reden hiervoor zijn de strenge eisen die gesteld worden aan dit bedrijf op het gebied van reinheid en kwaliteit van de geleverde producten. Na een welkomstwoord door onze voorzitter Reinier Gieteling en een daarop volgende introductie door de bedrijfsleiding werden de aanwezigen in 4 groepen opgedeeld. Tijdens de rondgang werden wij geïnformeerd over de producten en het productie proces waarbij alle aanwezigen erg onder de indruk waren. Ook waren wij erg onder de indruk hoe het management omgaat met de regels die van toepassing zijn op het gebied van milieu, lawaai en intrinsieke motivatie voor haar medewerkers. VFP voldoet aan alle opgestelde regels, ondanks dat het bedrijf zich bevind in de kern van Vaassen met 230 medewerkers en een 24/7 productie. Na afloop hebben wij onder het genot van een hapje en een drankje bij Eekterzicht dit bezoek geëvalueerd.

Wij vonden het een zeer geslaagd bedrijfsbezoek en willen nogmaals de directie en haar medewerkers danken voor de mogelijkheid om dit bedrijf te mogen bezoeken terwijl het in volle productie is.

Foto's gemaakt door Wim Manuel www.zakelijkgezien.com

 

VFP 0007 VFP 0018

 

VFP 0022 VFP 0041

 

VFP 0048

ook Ondernemen op
het eekterveld?